Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • BAUM UND PFERDGARTEN
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

over Baum und Pfedgarten

Baum und Pferdgarten, opgericht in 1999 in Kopenhagen, is een van de toonaangevende Deense modehuizen. Hun tijdloze en designgestuurde collecties zitten vol onverwachte speelse contrasten. 

De merknaam is een samenspel van de achternamen van de oprichtende Creative Directors, Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. Gedurende hun langdurige samenwerking hebben Rikke en Helle elkaar voortdurend aangevuld en geduwd, resulterend in begeerlijke stukken in prachtige stoffen, gedenkwaardige prints en gedurfde kleuren. 

De collecties van Baum en Pferdgarten zijn te vinden in geselecteerde warenhuizen en retailers in meer dan 25 landen wereldwijd.

Baum und Pferdgarten collectie 

In de collectie van Aperto vind je onder andere truien, tops, broeken en jurken van Baum und Pferdgarten. Deze items zijn herkenbaar door de opvallende dessins en sterke kleuren. Denk aan een top met stippendessin of een broek met ruitjes. Naast dat de collecties stijlvol zijn, is het voor Baum und Pferdgarten belangrijk om te werken met materialen van hoogwaardige kwaliteit.Om je outfit helemaal af te maken biedt het label ook riemen en shawls aan die perfect passen bij de kledingcollectie van Baum und Pferdgarten.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.