Very first blog

Onze website is in een nieuw jasje gestoken. Wij willen jullie graag inspireren en op de hoogte houden van de nieuwste trends.

We updaten onze website continu. In ons lookbook laten we je prachtige outfits zien. Deze kun je bij ons in de winkel shoppen.

Daarnaast uploaden wij iedere maand een nieuwe blogpost.

Vergeet je vooral niet te abonneren op onze nieuwsbrief. Als Aperto member krijg je als eerste de aanbiedingen en nieuwtjes in je mailbox.

De eerste blog trappen we af met het voorstellen van onze winkel en de oprichtster Jos Nooitgedagt.

Meet Apertomode

Onze prachtige winkel vindt je in Wijchen. Hier zitten wij al 28 jaar. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Onze geweldige stylisten en ervaren coupeuses staan voor jou klaar. Onze stylisten kunnen je perfect adviseren en gaan samen met jou op zoek naar je eigen stijl. De coupeuses maken jouw gekozen item altijd kosteloos op maat, zodat je zeker weet dat het als gegoten zit.

Meet Jos

Hey wat leuk om je hier te zien,

Aangenaam ik ben Jos Nooitgedagt, een vrouw met heel veel energie en liefde voor haar vak en dat al heel veel jaren.

Apertomode is door mijn liefde voor mode en perfectie ontstaan. Mijn passie is mijn werk, hoe mooi kan het zijn!

Bij Aperto winkel je op een manier die ik zelf als het meest prettigst ervaar.

Kleuren en stijlen moeten matchen met de persoon die wij adviseren. Het hele plaatje moet kloppen, dat is waar wij voor staan.
Alles onder één dak, overzichtelijk en prachtig gepresenteerd.

Het is nooit één ding wat iets speciaal maakt, het is het hele plaatje wat moet kloppen. Van het drankje aan de bar tot de artikelen die wij verkopen, van onze fantastische stylisten tot onze social media tijger. Ook natuurlijk niet te vergeten ons eigen vermaak atelier, waar wij geheel kosteloos uw kleding op maat maken.

Perfectie staat bij ons op nr. 1!
Dat is wat Aperto zo speciaal maakt.

Als ik niet in de winkel ben, dan ben ik nog altijd bezig met mijn grote passie. Altijd op zoek naar mooie pareltjes die ik vind in showrooms en op beurzen in Milaan, Parijs, Florence, Londen, Antwerpen, Düsseldorf en Amsterdam.

Ook doe ik graag inspiratie op door zelf in het buitenland te winkelen en veel te spotten op het internet. Ga af en toe naar een hip feest om te zien wat daar gedragen wordt (en natuurlijk om te feesten 😉).

Terrassen zijn ook favoriet, heerlijk om alles goed te bekijken achter één van mijn vele zonnebrillen. Ik hou van jonge input en ik sta altijd open voor nieuwe dingen.

Zo vinden mijn collega’s en modellen dat ik af en toe op de foto moet als ‘model‘. Absoluut niet mijn favoriete hobby, maar ik ga graag deze uitdaging aan. Eerlijk is waar, dat ik merk dat veel van onze volgers het leuk vinden om de mix te zien van jong en oud (en dat ben ik 🙃 ).

Al mijn energie haal ik uit het enthousiasme van mijn klanten, mijn team en mijn gezin. Hoe mooi kan het leven zijn!

That’s me! 🧡

Vorige
Vorige

meet the brands