WELKOM BIJ APERTO MODE

Aperto is een unieke modezaak die de mooiste fashionmerken combineert met persoonlijk advies. In onze winkel vindt u meer dan 45 modemerken, 6 geweldige stylisten en ervaren coupeuses.

Als klant wordt u persoonlijk door één van onze stylisten geholpen. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, kunnen u perfect adviseren en gaan samen met u op zoek naar uw eigen stijl.

Omdat we onze collectie op kleur inkopen, zijn items van alle merken met elkaar te combineren tot unieke nieuwe sets. Naast kleding omvat onze collectie ook schoenen, tassen, parfums en andere accessoires waarmee u uw look helemaal compleet maakt.

 
 
 

WHAT'S NEW

Hier vind u onze nieuwste items. Alle kleding hebben we in kleine oplages, soms zelfs maar enkele exemplaren. Dus wees er snel bij.

 

 
 
 
 
 

ONKY DONKY DAY

Maandag 9 oktober zijn wij op uitnodiging van Onky Donky langs geweest bij het Onky Donky huis.  Zij wilden ons enorm bedanken voor de donatie. Dit was ook de perfecte gelegenheid om de cheque te overhandigen. Na een uitgebreide lunch, brachten wij ook nog een bezoekje aan de panda's in Rhenen.

Aperto loves Onky Donky!

 
 
 
 
pam.jpg

LEATHER IS THE NEW DENIM

Leer, wij houden ervan. Het draagt zich naar u lichaam en gaat jaren mee.
Keep an eye on this leatherlook.

 
 
 
 
 
 
 

THE OOTD OF JUNE

''The Outfit Of The Day Of June''

We love June and June loves this outfit. De panterprint blijft een tijdloos item gecombineerd met deze suède overknee booties. Dit grof gebreide vest is een echte must voor dit seizoen, een lekker vest om in weg te kruipen.

 
 
 
 
 

A VELVET KINDA DAY

Een absolute trend deze fall/winter is de stof velvet. Deze trend is terug van weggeweest! Dit fluweelachtige materiaal ziet er heel luxe uit en voelt heerlijk zacht aan. Een velvet bordeaux jasje of juist een velvet eyecatcher als tas. In alle combinaties ziet u het dit najaar voorbijkomen. Get inspired!