Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • K&S
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Kennel & Schmenger 

1918 opgericht door Fritz Kennel. Tot 1950 stond het bedrijf bekend als ZUKUNFT Schuhfabrik. In hetzelfde jaar nam August Albert Schmenger de leiding over. Sindsdien opereert het bedrijf onder de naam Kennel & Schmenger KG. Klaus Kennel, kleinzoon van de oprichter, kwam bij het bedrijf in 1961. In 1995 kwam CEO, aandeelhouder en creatief directeur, Andreas Klautzsch, bij Kennel & Schmenger. Hij nam een ​​leidende rol over in de verjonging van het bedrijf. Verder streeft hij naar een progressieve merkontwikkeling van het modegerichte premium label. 

Een essentiële mijlpaal voor de verdere opleving van de naamsbekendheid in 2008 was de opening van de eerste conceptstore. 

Kennel & Schmenger collectie

Bij Aperto werken wij al jaren lang met Kennel & Schmenger. Dit is niet alleen te danken aan de moderne designs maar ook aan de geweldige pasvorm. Of je nu gaat voor een pump, sneaker, sandaal of laars van Kennel & Schmenger, ze lopen allemaal heerlijk en staan prachtig aan iedere voet. Ontdek de Aperto selectie van Kennel & Schmenger bij ons in de winkel of shop op onze online shop. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.