Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Betaalinformatie

Je kunt bij Aperto op diverse manieren online betalen. Welke manier voor jou het beste is bepaal je helemaal zelf. Mocht je er zelf niet uit komen kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

Heb je vragen over jouw online-betaling? Dan kun je het beste contact met ons opnemen. 

Wij streven er naar binnen 2 uur te antwoorden.     


Informatie verschillende betaalmethoden: 

Ideal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank.
Zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt ontvangen wij hiervan een melding, vervolgens gaan wij over tot verzenden van de bestelling. Verreweg de meeste mensen kiezen voor het betalen via Ideal.

Creditcard

Het is mogelijk om bij ons via MasterCard / Visa online te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee direct betaalt kan worden en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons online volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

SWIFT APERTO: RABONL2U


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.