Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Aperto Mode

Dit is Aperto 

Aperto betekent open. Toegankelijk. Wij ontvangen onze klanten met open armen in onze modezaak in Wijchen én in onze webshop. Want wij houden van mode. En dat hoeft niet altijd de laatste trend te zijn: mode is dat wat jou mooier maakt. Een uniek item dat precies bij jou past en je dat fijne zelfverzekerde gevoel geeft. Dat helpen we jou te vinden. 

De collectie 

Bij ons vind je een unieke mix van mooie merken. Van klassiek tot modern en van luxe sets tot casual, maar altijd verrassend, vrouwelijk en volwassen. En we spelen nooit op safe! We houden van kleur en dat laten we zien. We kopen onze collectie in op kleur. Dat betekent dat al onze items moeiteloos met elkaar te combineren zijn tot unieke nieuwe sets. En heb je een mooie combinatie uitgekozen? Dan vind je bij ons ook bijpassende schoenen, tassen, parfums en andere accessoires. 

De boetiek 

In onze winkel in Wijchen staat persoonlijke aandacht centraal. Klanten uit het hele land komen bij ons voor onze zes geweldige stylisten en ervaren coupeuses. Onze stylisten kunnen je perfect adviseren en gaan samen met jou op zoek naar je eigen stijl. De coupeuses maken jouw gekozen item altijd kosteloos op maat, zodat je zeker weet dat het als gegoten zit.

De webshop

Om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, verkopen we onze collectie ook online. Dezelfde mooie merken en items als in de winkel zijn nu 24/7 nog maar één muisklik verwijderd van jouw kledingkast! Natuurlijk bieden we hier ook weer die persoonlijke Aperto-service. Na een paar dagen checken we hoe het kledingstuk bevalt en of het misschien vermaakt moet worden. Dat doen we kosteloos voor je in onze winkel.

Personal shopping

Wij laten u graag stralen en daarbij hoort de volledige Aperto belevenis! Boek nu je personal shopping sessie met een van onze top stylisten. 
Wilt u een afspraak maken bel ons op 024 6412598 of mail naar jos@apertomode.nl

Covid-19 update   

In deze gekke tijd blijft het aanpassen, maar wij staan er positief in! De afgelopen tijd hebben we extra maatregelingen getroffen, zodat wij jullie de beste shopervaring kunnen blijven geven. Natuurlijk gaat jullie en onze veiligheid voorop.
Daarom hanteren wij de volgende shop "regels" in de winkel.

1. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM
2. Onze ruime winkel zorgt ervoor dat je kunt shoppen op gepaste afstand.
3. Onze stylisten zorgen voor een goede hygiëne in de winkel en dragen mondkapjes.
4. Bij de deur en de kassa's staat desinfectiegel, wij vragen jullie deze graag te gebruiken bij binnenkomstWil je altijd op de hoogte blijven van onze collectie of ben je benieuwd hoe je jouw gekochte Aperto-items het beste kunt combineren tot een mooie set? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.