Top
 
787709F7-6918-49DC-9FB2-84771525B35E.JPG
WELCOME TO OUR WORLD

Aperto is een unieke modezaak die de mooiste fashionmerken combineert met persoonlijk advies. In onze winkel vindt u meer dan 45 modemerken, 6 geweldige stylisten en ervaren coupeuses.

Als klant wordt u persoonlijk door één van onze stylisten geholpen. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends, kunnen u perfect adviseren en gaan samen met u op zoek naar uw eigen stijl.

Omdat we onze collectie op kleur inkopen, zijn items van alle merken met elkaar te combineren tot unieke nieuwe sets. Naast kleding omvat onze collectie ook schoenen, tassen, parfums en andere accessoires waarmee u uw look helemaal compleet maakt.

Heeft u tijdens of na het shoppen behoefte aan een rustmoment? Kom dan iets drinken aan onze gezellige bar. Proost, op uw nieuwe look!
 


Wij bevinden ons aan de markt midden in het centrum van het prachtige Wijchen, aan de zuidgrens van de provincie Gelderland, tegen Noord-Brabant. 


 

ADRES

Markt 18
6602 AN Wijchen, Nederland
+31 24 641 2598


 

 
 
 
publieksprijs.jpg
 

INSTAGRAM

 
 
 VOLG ONS

Op Facebook en Instagram plaatsen we vaak nieuwe kleding die bij ons binnenkomt. Volg ons en ben als eerste op de hoogte van nieuwe limited editions en aanbiedingen.

 NIEUWSBRIEF

Wil je als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwe kleding die wij binnenkrijgen? Schrijf je dan in voor onze ‘What’s new' nieuwsbrief!