Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • PINKO
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Pinko

PINKO is het antwoord op de modebehoeften van een onafhankelijke vrouw, sterk en sexy, zich bewust van haar vrouwelijkheid en vastbesloten om dit ook - en vooral - uit te drukken door haar stijlkeuzes. De collecties kenmerken zich door een unieke, eclectische, originele en eigentijdse stijl, waarin vrouwen van over de hele wereld zichzelf herkennen. Vrouwen die hebben bijgedragen om de ontwikkeling en het succes van het merk jaar na jaar wereldwijd te bevestigen.

Veelgeprezen beeldmakers en uitzonderlijke fotografen hebben meegewerkt aan het creëren van het PINKO-beeld. Door middel van campagnes hebben deze fotografen het wereldwijd herkenbaar gemaakt: Terry Richardson, Steven Klein en Xavi Gordo en internationale modellen zoals Naomi Campbell, Elle MacPherson geportretteerd , Carmen Kass, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio, Kate Bosworth, Sara Sampaio, Barbara Palvin en Stella Maxwell.
Speciale projecten en capsulecollecties die zijn ontwikkeld in samenwerking met enkele van de meest interessante ontwerpers en stylisten op het internationale toneel - zoals Mark Fast, Alessandra Facchinetti, Marina Spadafora, Viviana Volpicella en Nicola Brognano - getuigen van een altijd dynamische en aandachtige benadering van creatief talent.

Pinko collectie

Bij Aperto hebben wij een ruim aanbod van de nieuwste Pinko collectie. Wil jij als allereerste de nieuwste jurken, schoenen, tops, blazers en méér van Pinko te zien krijgen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.