Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • SIMONA CORSELLINI
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Simona Corsellini

Simona Corsellini is geboren in 2005. Het merk werd meteen een referentiepunt vanwege het vermogen om vrouwelijke elegantie te vertalen naar creaties gemaakt in Italië, verweven met wereldwijde inspiratie. 

De missie van Simona Corsellini is om de vrouw te huldigen door haar ambities, haar verlangens, haar schoonheid te interpreteren. De Space Simona Corsellini-filosofie voedt zich met Made in Italy-creativiteit en waarden - voor een stijl met een beslissende en ultra vrouwelijke stijl, buiten de grenzen van conventionele luxe. 

Door de artistieke leiding van Simona Corsellini worden de Simona Corsellini-creaties getint met kosmopolitische nuances en vormen van schoonheidservaringen die allemaal te ervaren zijn.

Simona Corsellini collectie 

Bij Aperto zijn we dol op Simona Corsellini. Het is een vrouwelijk collectie met een prachtige afwerking. Deze collectie is zowel geschikt voor een zakelijke afspraak als voor een feest. Simona Corsellini is een totaal collectie bestaande uit blouses, rokken, broeken, tops en de meest prachtige jurken. Ontdek de selectie die Aperto voor je heeft gemaakt bij ons in de winkel of op onze online shop

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.