WHAT'S NEW

Hier vind u onze nieuwste items. Alle kleding hebben we in kleine oplages, soms zelfs maar enkele exemplaren. Dus wees er snel bij.


 

 
 
 
 
 

THE OOTD OF NICKY

LOOK AT HERE! Dit prachtige truitje is een ontwerp uit de eerste collectie lijn van Elisabetta Franchi. Nicky haar favoriete outfit van deze fall/winter collectie. Je kunt deze 'eyecatcher' niet alleen zoals Nicky dragen. Hieronder nog meer inspiratie!

 
 
 
 
cashmere.jpg

CASHMERE

 

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en daarom is het ook de musthave voor dit seizoen, cashmere! In alle kleuren en modellen. Een verwen moment voor de huid en luxe door zijn eenvoud. 

 
 
 
 
 
 
 

SHOTLAND TAKES OVER APERTO

Dit seizoen is het moment om te spelen met kleur en print. De Schotse ruit heeft zijn comeback gemaakt. Hier gecombineerd met een cashmere truitje in de kleur kobalt blauw. In de VOGUE PARIS stond onder ander, ''this season it's all about celebrating the individuality of style through the multitude of trends waiting to be worn.''

 
 
 
 
 

BLUE AS THE SKY

Hemelsblauw, we love it! De kleur alleen al trekt alle aandacht. De cashmere trui met een bijbehorende sjaal met bont, ook te combineren met een zijde blouse. Don't forget your feet! Deze velvet laarsjes zijn zeker een must. Deze look is een en al luxe. De Amjoya oorbellen zijn speciaal voor ons ontworpen, alles tot in detail.