Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • TWIN-SET
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Twinset

In twee woorden, een harmonieuze combinatie, een winnende binominale. In naam van het merk onthult TWINSET zijn oorsprong, zijn heden en zijn toekomstige paden. Uitgaande van de transversale geest van dit iconische kledingstuk, een combinatie van een vest en zijn trui, een huwelijk tussen vrouwelijke fascinatie en zelfbewuste elegantie, discrete verleiding en kleermakerskennis, maar ook ambassadeur van een gebied dat kwaliteit en uitmuntendheid tot zijn kardinaal heeft gemaakt deugden. En dan een veelzijdig bedrijf met een sterke identiteit doordrenkt van creativiteit, onderzoek, inzicht, ondernemersgeest, twee drijvende krachten en unanieme passie. 

Dat klopt, want vanaf het begin slaagden Simona Barbieri en haar man erin een harmonie over te brengen die de productielijnen aandrijft, dezelfde die voelbaar is in de gangen van het bedrijf en kan worden waargenomen in de dagelijkse acties van elke activiteit van het personeel . En dit is misschien wel het geheim van een succes dat weinig om zijn motivaties geeft, maar zich ervan bewust is dat het, om succesvol te zijn, nodig is om je te concentreren op alles wat achter elk kledingstuk ligt, maar onzichtbaar is voor het blote oog: toewijding, gedeeld waarden, passie en vooral een uitdrukking van ieders persoonlijke talenten die, net als de duizenden onderdelen die gebreid worden om gebreide kleding te maken, een essentieel onderdeel is van belangrijk werk. 

Niet alleen houden de mensen die in het bedrijf werken zich graag concreet uit, ze houden ook van het product en dragen het met een stijl die compleet, romantisch en met een karakter is dat kan variëren naargelang de unieke en onnavolgbare persoonlijkheid van elke persoon. 


Twinset collectie 

TwinSet is een elegant Italiaans kledingmerk voor dames. Dit komt terug in de handgemaakte details en borduursels. De collectie van TwinSet is romantisch, kleurrijk en soms zelfs excentriek. In de collectie van TwinSet vind je de fijnste jurkjes en leukste truien Er worden lichte stoffen gebruikt en de kleding is voorzien van versieringen zoals pailletten en kleurrijke prints. Of je nu op zoek bent naar een goed pak, feestelijke jurk of een heerlijke trui, bij Aperto vind je ieder seizoen weer een ruim aanbod. Maak je look helemaal af met de schoenen en tassen van TwinSet. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.