Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • UNBREAKABLE
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Unbreakable Evolution

Unbreakable Evolution is opgericht in 2007. Het idee van de kunstenaar Silvano Negri. Het merkconcept, gevestigd in Milaan, vertegenwoordigt de tijdstroom en de onvermijdelijke levenscyclus, die nodig is voor het evolutieproces. De kunstenaar maakt zijn ontwerpen door zijn gevoelens te uiten door middel van pictogrammen en symbolen. Het belangrijkste kenmerk van zijn creaties zijn prints en mozaïeken die zijn vervaardigd met patchworks, met de bedoeling een link te leggen tussen geschiedenis en kunst. Alles wordt gedaan binnen een innovatief sleutelconcept: hoe het einde kan worden getransformeerd en evolueren naar een nieuw begin. Unbreakable Evolution maakt gebruik van natuurlijke materialen en wordt gemaakt in Italië.

Unbreakable Evulotion collectie 

Een item van Unbreakable Evolution herken je direct aan de print en prachtige zijde kwaliteit. Natuurlijk zijn er ieder seizoen nieuwe prints maar desondanks zie je het handschrift van het merk erin terug. Aperto kiest voor jou de mooiste prints uit en zorgt ervoor dat je kunt kiezen tussen een top, blouse of jurk in deze print. Ontdek Unbreakable Evolution bij Aperto in de winkel of op onze online shop. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.